REUTERS/Thilo Schmuelgen / REUTERS
BILA BI TO PRAVA KUPOVINA

U MANCHESTER CITYJU SVIM SILAMA ŽELE DOVESTI ČUDESNOG FRANCUZA Pala je i večera, dogovara se transfer: Englezi Borussiji plaćaju 70 milijuna eura...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2017. 11:43

Nakon što je u Manchester City već doveo dva velika pojačanja, Edersona i Bernarda Silvu, Pep Guardiola navodno je spreman učiniti sve kako bi doveo još jedno zvučno pojačanje na Etihad. Riječ je o mladom 20-godišnjem krilnom napadaču Borussije Dortmund Ousmaneu Dembeleu.

Ovaj fantastični Francuz s Borussijom ima sjajnu sezonu iza sebe, a 'Le 10 Sport' donosi vijest kako je Dembele već stigao u Manchester gdje bi trebao odraditi večeru s katalonskim stručnjakom kada bi trebali dogoviriti i detalje njegovog dolaska na Etihad.

Dembele je tek prošlog ljeta stigao u Dortmund iz Rennesa i to za 15 milijuna eura, ali odličnim predstavama na sebe je skrenuo pozornost i privukao interes najvećih klubova svijeta. U prvoj sezoni na Westfalenu upisao je 46 nastupa i postigao 10 pogodaka.

Kako navode strani mediji ovaj transfer je vrlo blizu finalizacije, a u konačnici će Pepa i društvo iz Manchestera koštati oko 70 milijuna eura. Dođe li do toga to će biti sjajan posao Borussije koja je u samo godinu dana na jednom igraču zaradila vrtoglavih 45 milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 00:48