Clive Brunskill/Getty Images
KAKVA BI TO PRIČA BILA

U TAJNOSTI SE SPREMA TRANSFER KOJI ĆE RAZDRMATI NOGOMETNU EUROPU Ibrahimović opet radi 'paniku', a zbog svega nije svejedno ni Messiju ni Ronaldu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. lipanj 2017. 13:15

Zlatan Ibrahimović ostao je krajem sezone bez ugovora u Manchester Unitedu te kao slobodan igrač traži destinaciju za sljedeću sezonu budući da je malo vjerojatno kako će mu na Old Traffordu ponuditi produžetak suradnje.

Iako se još uvijek oporavlja od teže ozljede koljena koja ga je izbacila iz završnice engleskog Premiershipa, procjene liječnika su kako bi se normalnom igranju mogao vratiti već u listopadu što unatoč tome da će tada napuniti 36 godina nikako nije kasno za još jedan vrhunski angažman sljedeće sezone u velikom klubu.


35 years record

Mnogi su Ibru zbog godina već vidjeli u Kini, ili Americi, no ako je vjerovati španjolskim medijima, bivši švedski reprezentativac sljedeće će sezone nositi dres Atletico Madrida.

Trener madridskog kluba, Diego Simeone, naime, vjeruje kako bi Ibrahimović svojim iskustvom 'rojiblancosima' donio dimenziju više za iskorak u Ligi prvaka, ali i u španjolskom prvenstvu.

Nema sumnje, Ibrin dolazak u Madrid donio bi dimenziju više i okršajima Messija i Ronalda, a u Atleticu bi i on sam možda pred sami kraj karijere mogao do toliko željene Lige prvaka.

Linker
19. travanj 2024 15:48