REUTERS/Eric Gaillard
MBAPPE SELI U PSG?

USKORO REALIZACIJA I DRUGOG NAJSKUPLJEG TRANSFERA U POVIJESTI Francuzi tvrde - dogovor je na pomolu, odluka pada do kraja tjedna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2017. 13:07

Iako se prašina od 222 milijuna eura teškog transfera Neymara iz Barcelone u PSG još nije slegla čelnici pariškog velikana pripremaju novi bombastičan posao.

Svjetski mediji navode kako se 'kuha' transfer Kyliana Mbappea iz Monaca koji bi zajedno s bonusima mogao ukupno vrijediti do 200 milijuna eura. Francuski mediji tako već navode da je PSG u pregovorima 'slomio' Monaco, ali da bi konačna odluka o poslu trebala pasti ovog tjedna. Ukupno s plaćom i porezom PSG će morati platiti nevjerojatnih 400 milijuna eura za 18-godišnjeg napadača.

U međuvremenu se čini se i španjolska Marca pomirila s 'gubitkom' Mbappea za kojeg se navodi da će završiti u PSG-u.

Ukoliko se transfer Mbappea zaista realizira, bit će to drugi najskuplji transfer u nogometnoj povijesti, odmah do onog Neymarovog i oba će biti u vlasništvu PSG-a.

Ali potencijalni dolazak Mbappea znači i vjerojatni odlazak neke od aktualnih zvijezda kluba poput Di Marije, Draxlera, Verrattija ili primjerice Matuidija kako bi se zadovoljili uvjeti financijskog fair-playa.

Linker
22. travanj 2024 03:35