REUTERS/Albert Gea / REUTERS
40 MILIJUNA EURA ODŠTETE

UTRKA VELIKANA ZA OTPISANOG BARCELONINOG ASA Izdanak je slavne La Masije i katalonska 'Katica za sve', a znaju ga samo kritizirati...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. kolovoz 2017. 23:56

Nogometaš Barcelone Sergi Roberto mogao bi prijeći u Chelsea ili Juventus, pišu strani mediji.

Sergi Roberto je izdanak Barcelonine škole nogometa, slavne La Masije koja je tijekom godina iznjedrila brojna velika imena poput Xavija, Inieste ili Puyola, a 25-godišnjak se često znao naći na meti kritika navijača i javnosti.

Problem je u činjenici da je često igrao na mjestu desnog bočnog ili zadnjeg veznog iako je zapravo veznjak sposoban igrati u oba smjera pa nije mogao na najbolji način ispoljiti sve kvalitete, a kako je teško očekivati da će se bitnije promijeniti situacija u veznom redu katalonskog kluba, javljaju se glasine o odlasku.

Chelsea talijanskog menadžera Antonija Contea i voljan je aktivirati odštetnu klauzulu u visini 40 milijuna eura čime bi automatski prisilio Barcelonu na prodaju, a Roberto bi mogao početi pregovore.

Osim Chelseaja, zainteresiran je i talijanski prvak Juventus, također voljan platiti 40 milijuna eura pa treba vidjeti tko će biti brži.

Linker
25. travanj 2024 03:05