Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
MILIJUNI EURA U BLAGAJNU

VELIKE VIJESTI STIŽU IZ RIJEKE Europski klubovi u utrci za vrijedne eksponate s Rujevice: Talijani i Škoti love dvojicu prvotimaca

Aktualni hrvatski prvak Rijeka imao je zapaženu rolu u kvalifikacijama Lige prvaka, a dobre igre naišle su na odjek i kod drugih europskih klubova. Interesa za igrače ne manjka...
Piše: Mateo SučićObjavljeno: 27. kolovoz 2017. 14:06

Bologna nije jedini interesent za usluge Filipa Bradarića. Iako već mjesecima postoje upiti iz Italije i Njemačke (i ne samo), zbog Bradarićeve odluke da pomogne Rijeci u pokušaju da se dokopa Lige prvaka službenih ponuda nije bilo. Sada bi se to moglo promijeniti, a osim Bologne, određeni interes navodno je iskazala i Genoa kojoj bi veznjak Rijeke mogao biti prva opcija za neke eventualne izlazne transfere igrača iz veznog reda koji su mogući do kraja prijelaznog roka.

Naravno, iznos transfera puno je manji od 7 milijuna eura koliko su prije nekoliko dana pisali talijanski mediji, pa bi Rijeka od prodaje Bradarića trebala zaraditi do pet milijuna eura.

---------------------------------------------------

Simon Sluga nalazi se na meti škotskog velikana Glasgow Rangersa. Dobri nastupi na početku sezone, a posebno oni u Salzburgu i Pireju, gdje je bio najbolji pojedinac Rijeke, nisu prošli nezapaženo kod emisara europskih klubova koji prate utakmice Rijeke. Sluga je, navodno, posebno zapeo za oko predstavnicima Glasgowa koji traže rješenja na vratarskoj poziciji.

Hoće li se interes pretvoriti i u konkretnu ponudu znat će se vjerojatno do kraja prijelaznog roka. Inače, Sluga jučer nije konkurirao za nastup u Zaprešiću zbog udarca kojeg je protiv Olympiacosa dobio u predio kuka i vjerojatno će još nekoliko dana raditi po posebnom programu, ali ne radi se o nečemu što bi moglo predstavljati prepreku eventualnom transferu.

Linker
19. travanj 2024 16:30