REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
BIO BI PRAVO POJAČANJE

VELIKI TRANSFER U ITALIJI? Roma misli ozbiljno, sve su bliže kupovini do jučer najboljeg igrača Premiershipa i osvajača čudesne titule

Piše: Toni RončevićObjavljeno: 22. srpanj 2017. 10:00

Riyad Mahrez (26) mogao bi prijeći u talijansku Romu, navode talijanski mediji.

Mahrez je član Leicestera te je bio proglašen najboljim igračem Premiershipa za sezonu 2015/2016 (prema izboru kolega nogometaša) u kojoj su 'Lisice' senzacionalno pokorile konkurenciju i osvojile naslov prvaka.

Alžirski reprezentativac je u fokus Rome upao nedavno, ali Leicester je odbio prvotnu ponudu od 30 milijuna eura tražeći 20 više, ali prema posljednjim vijestima Englezi ipak pristaju na 30 milijuna uz bonuse s čime je zadovoljno i vodstvo rimskog kluba.

Alžirac je također rekao da se više ne vidi na King Power Stadionu, a u Romi bi imao značajno mjesto te bi se vjerojatno borio za trofeje s obzirom na prilično visoke ambicije Rimljana. Podsjetimo, ovog su ljeta kupili Karsdorpa, Undera, Peresa, Pellegrinija, Jesusa i još nekolicinu manje poznatih imena.

Za reprezentaciju je, inače, upisao 32 nastupa i postigao osam pogodaka, a najprirodnija pozicija mu je desno krilo odakle ulazi u sredinu lijevom nogom i stvara neprilike suparničkim obranama što je vjerojatno najprepoznatljivija osobitost njegove igre...

Linker
25. travanj 2024 17:39