Reuters / Eddie Keogh Livepic
PIŠE AS

VELIKI ZAOKRET U 'SLUČAJU RONALDO' Olakšanje za Realove navijače: Španjolci tvrde - Cristiano se predomislio, a svemu je presudio jedan detalj

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. lipanj 2017. 00:47

Prema svemu sudeći čini se da Cristiano Ronaldo nije više čvrst u svojoj namjeri da napusti Real Madrid ovog ljeta.

Španjolski As u tekstu pod naslovom 'Cristiano se premišlja nakon obrane Florentina Pereza', piše kako su komentari Realovog predsjednika u emisiji 'El Transistor' na radiju Onda Cero oduševili Ronalda. Naime, Perez je u spomenutoj emisiji otvoreno ustao u obranu Ronalda kojeg tužitelj u Madridu tereti za utaju poreza u visini od 14.8 milijuna eura.

"Cristiano nije čovjek koji se skriva iza novca. On je povrijeđen i u pravu je jer nije želio nikoga oštetiti. Cristiano nije posao, on je dio povijesti Madrida", rekao je između ostaloga Perez.

Španjolski As piše kako je Ronaldo, koji se trenutno nalazi u Rusiji s portugalskom reprezentacijom na Kupu konfederacija, u trenutku kada je čuo Perezove riječi bio u društvu kolega iz reprezentacije.

Oni navodno tvrde da je bio jako sretan nakon Perezovih komentara. As nadalje tvrdi da je Ronaldo ublažio početni tvrdi stav i da se premišlja oko odlaska iz Reala, iako čeka osobni sastanak s Perezom po završetku Kupa konfederacija.

Florentino Perez
Reuters / Pool Pic / UEFA Livepic / REUTERS

Linker
24. travanj 2024 17:25