Screenshot: YouTube
U DINAMU JE MOGUĆE - BAŠ SVE

VELIKO IZNENAĐENJE NA POMOLU Slavni Bosanac je presudio - jedan od najboljih i najskupljih igrača Dinama zadnjih godina se hitno vraća na Maksimir!?

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. svibanj 2017. 18:28

Junior Fernandes se vraća u Dinamo!? Ovaj se naslov već danas može promijeniti. U njega se može ubaciti i negacija, ali jučer je izgledalo da će ipak ovo što smo napisali ostati na snazi.

- Danas se Alanyaspor treba izjasniti hoće li otkupiti ugovor Juniora Fernandesa, našeg igrača na posudbi u tom turskom klubu. Ako do toga ne dođe, Junior Fernades se vraća - kazao je direktor kluba Tomislav Svetina.

S obzirom na to da se Turci ovih dana nisu javljali, može se zaključiti da su odustali od kupnje jer, kako je kazao trener Alanyaspora Safet Sušić, Čileanac je preskup za financijske mogućnosti tog kluba, cifra od oko 2 milijuna eura očito je preveliki zalogaj za Turke. No, ipak, pričekajmo kraj današnjeg dana.

E, sad; povratak Juniora Fernandesa u plavu svlačionicu bila bi vrlo zanimljiva priča. Naime, to vjerojatno znate, trener Ivajlo Petev ga se odrekao, smatra da Junior nije kohezijski faktor u svlačionici. Također, rastanak s Fernandesom bio je, blago rečeno, ružan. Čovjeku su dan prije početka turskih priprema kazali da se na njega ne računa. Možete zamisliti što o treneru sada misli Fernandes...

Kakav bi to show mogao biti: vraća se Fernandes, a tu je i Sammir, koji također ima problem s Petevom, o Ćoriću da ne govorimo... Ni Guilherme nije presretan, makar je dobio malo “dobre volje” kad je u Parku mladeži krenuo od starta. Dinamo je doista specifičan klub, stvari se mijenjaju iz sata u sat, dana u dan, mjeseca u mjesec. Ako se Junior vrati, a Petev ostane trener, je li onda jedino rješenje ipak prodaja Fernandesa, kojem ugovor istječe u ljeto 2018. godine? Znamo samo jedno: kad je Dinamo u pitanju, ostavite se svakih špekulacija jer je sve, apsolutno sve moguće u maksimirskoj šumi.

Linker
20. travanj 2024 00:55