REUTERS
PONOVNO ZAJEDNO

VIDEO: SLAVNI SRBIN PRVO JE VELIKO POJAČANJE MANCHESTER UNITEDA Mourinho dao 45 milijuna eura i izdašnu plaću za svog vječnog miljenika!

Piše: HinaObjavljeno: 28. lipanj 2017. 14:06

Srpski defenzivni veznjak Nemanja Matić (28) opet će igrati pod trenerskom palicom Josea Mourinha, koji ga je vodio i dok je bio trener Chelseaja.

Britanski mediji objavili su u srijedu da su dogovoreni svi detalji Matićeva prelaska iz Chelseaja u Manchester United, te da srpski reprezentativac mora još samo obaviti liječnički pregled.

Vrijednost transfera je 45 milijuna eura, a Matić bi u Unitedu trebao imati godišnju plaću od 8,7 milijuna eura.

Matić je došao u Chelsea 2014. godine iz Benfice za 24 milijuna eura, i to na inzistiranje Mourinha. U londonskom klubu bio je standardni prvotimac, ali trener Antonio Conte više ne računa na njega jer u Chelsea dolazi defenzivni veznjak Monaca Tiemoué Bakayoko.

Bertrand Traore u Lyonu

Nogometaš Burkine Faso Bertrand Traore (21) napustio je Chelsea i potpisao je petogodišnji ugovor sa Lyonom, a transfer je bio vrijedan deset milijuna eura.

Traore je stigao u Chelsea 2013., kada mu je bilo 17 godina, no u engleskom klubu skupio je samo 16 nastupa.

Prvo je otišao na posudbu u Vitesse, a prošle sezone bio je na posudbi u Ajaxu, gdje je igrajući u veznom redu i kao napadač pružao odlične partije te je zabio 13 golova u svim natjecanjima.

Linker
26. travanj 2024 09:00