Reuters / John Sibley / Action Images via Reuters
STARO PRIJATELJSTVO

WENGERA JE ZAPOSLIO NA TELEVIZIJI I TO BI MOGLO PRESUDITI TRANSFER ALEXISA SANCHEZA Juventus, Bayern i Liverpool ispadaju iz igre, kakav preokret...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. srpanj 2017. 12:45

Iako se dugo pisalo kako će ponajbolji igrač Arsenala Alexis Sanchez otići u Juventus, Bayern ili Liverpool, izgleda da bi priča mogla poprimiti drugačiji epilog.

Naime, Sanchezov agent Fernando Feličević putovao je u Pariz, a tamo je uhvaćen na sastanku sa čelnicima Paris Saint Germaina u jednom luksuznom hotelu gdje su navodno dogovarali transfer, tvrde najugledniji otočki mediji.

Odšteta za sjajnog Čileanca trebala bi iznositi 50 milijuna eura, a trener Parižana Unai Emery je prije nekoliko dana izjavio da klub mora dovesti nekog od pet najboljih nogometaša današnjice da bi se mogla ravnopravno uplesti u europske bitke s najjačima.

Govori se i o čudesnom transferu Neymara visokom 222 milijuna eura i očito će biti zanimljivo pratiti razvoj situacije u Parizu. Zanimljivo, vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi u prisnim je odnosima s menadžerom Arsenala Wengerom kojem je dao posao na televiziji Al-Jazeera (Wenger je bio stručni sukomentator) prije nekog vremena i možda će to biti odlučujući faktor.

Linker
19. travanj 2024 08:48