REUTERS
TRANSFERI

ZA NEKE PRIJELAZNI ROK KAO DA JE VEĆ POČEO Odbačena zvijezda napušta moćni PSG, zanimljivo pojačanje stiže i Andreju Kramariću

Piše: HinaObjavljeno: 22. studeni 2017. 17:38

Veznjak Paris Saint-Germaina Javier Pastore (28), koji je nezadovoljan svojom minutažom u francuskom klubu, trebao bi karijeru nastaviti u Sevilli, objavili su u srijedu španjolski mediji.

Argentinski nogometaš je dolaskom Neymara i Kyliana Mbappéa pao u drugi plan i uglavnom grije klupu za pričuve PSG-a. Francuski klub spreman ga je prodati u zimskom prijelaznom roku, a Sevilla nudi 20 milijuna eura odštete.

Vodstvo Seville je uvjereno da će PSG prihvatiti njihovu ponudu iako su još u igri Inter i Liverpool.

Kramarićev Hoffenheim uvjeren u dolazak Šahtarova veznjaka Stepanenka

Kramarićev Hoffenheim nada se da će uspjeti u zimskom prijelaznom roku dovesti defenzinvnog veznjaka Šahtara iz Donecka Tarasa Stepanenka (28).

Stepanenka je htio angažirati donedavni trener West Hama Slaven Bilić. No, Bilić je nedavno dobio otkaz, a njegov nasljednik David Moyes nije zainteresiran za ukrajinskog reprezentativca, objavili su u srijedu britanski mediji.

Budući da je West Ham ispao iz igre, u Hoffenheimu su uvjereni da će uspjeti dogovoriti transfer Stepanenka, koji je skupio 37 nastupa za reprezentaciju Ukrajine. Njemački prvoligaš, za kojeg nastupa hrvatski napadač Andrej Kramarić, nudi osam milijuna eura za Stepanenka.

Goretzka blizu odlaska u Arsenal

Veznjak Schalkea Leon Goretzka (22) mogao bi već u zimskom prijelaznom roku potpisati za Arsenal, objavili su u srijedu britanski mediji.

Arsenal će na kraju sezone vjerojatno ostati bez dvojice važnih igrača, Alexisa Sancheza i Mesuta Ozila, a trener Arsene Wenger smatra da bi Goretzka bio odlično pojačanje za vezni red "topnika".

Schalke je Goretzki ponudio novi ugovor jer mu sadašnji ističe u ljeto sljedeće godine. No, male su šanse da Goretzka produži ugovor sa njemačkim klubom, što znači da bi ga Schalke morao prodati u siječnju, jer bi u ljeto mogao otići iz kluba bez odštete.

Iako su u Arsenalu optimistični kad je u pitanju transfer Goretzke, treba reći da su za njega zainteresirani i Bayern, Manchester City, Liverpool te Juventus.

Linker
18. travanj 2024 13:45