facebook
TALIJANI POTPUNO POLUDJELI

ZVIJEZDA JE ROĐENA Ovako nije dočekan niti jedan Hrvat: Evo kako je Torino pozdravio Pjacu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. srpanj 2016. 13:09

Dva pogotka i asistencija protiv Vardara za prolaz Modrih u treće pretkolo Lige prvaka, nije se na bolji način mogao oprostiti Marko Pjaca od Dinama. Dugo se nagađalo gdje će karijeru nastaviti jedan od najboljih mladih nogometaša u Hrvatskoj, a priča je dobila svoj kraj početkom tjedna kada je Pjaca i službeno poručio javnosti kako napušta Maksimir.

Iako su borbu za njega vodili brojni europski velikani poput Liverpoola i Borussije Dortmund, Marko se u konačnici ipak odlučio za Torino i Juventus. Modrima će od trasfera pripasti oko 23 milijuna eura, dok će Pjaca, nakon što prođe liječnički pregled u Juveovom moderom centru J-Medical, potpisati bogati petogodišnji ugovor.

Mladi reprezentativac rano ujutro stigao je u Torino na pregled, a tamo ga je dočekala sva sila fotoreportera, novinara i navijača. Čitav događaj izgledao je kao da je iz SUV-a izašao Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. Iako nije još niti odradio prvi trening, Pjacu je Torino dočekao kao veliku zvijezdu. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
22. travanj 2024 20:16