Foto: Paun Paunovic / CROPIX
DVIJE, TRI ZA KRAJ

TRENER HAJDUKA NA OPROŠTAJU OD SEZONE 'Želimo Mercedes, ali nismo ga u mogućnosti kupiti, bitno je da se sve radi utiho jer bi inače moglo naškoditi'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 29. svibanj 2017. 19:53

Joan Carrillo održao je oproštajnu konferenciju za medije u ovoj sezoni. Trener Hajduka podvukao je da je jako zadovoljan sezonom u kojoj se osvojilo treće mjesto i plasman u Europsku ligu.

Sada svima slijedi odmor, a onda i početak priprema jer očekivanja su, priznaje Carrillo, velika. Prije svega u pojačavanju igračkog kadra, premda je po tom pitanju Španjolac ostao „zakopčan" do grla.

- Sportski direktor Mario Branco radi jako dobar posao i vjerujem u njega. Znamo što želimo i radimo na tome. Imamo planove A, B i C. Dosta toga ovisi o tržištu. Želimo Mercedes, ali nismo ga u mogućnosti kupiti. Bitno je da se sve radi utiho jer bi suprotno moglo naškoditi na putu pronalaska pravog igrača.

Zapresic, 310317.
1.HNL. 26.kolo.
Utakmica Inter Zapresic - Hajduk.
Na fotografiji: Milan Juan Antonio Carrillo.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Konkretno, na kojim se pozicijama trebate pojačati?

- Statistički podaci govore kako smo zabili 2,8 golova po utakmici i primili 0,8. U napadačkom dijelu to je jako dobro, ali u obrambenom moramo se poboljšati.

O sezoni što je završila Carrillo je dodao:

- Došao sam dvije utakmice prije zimske pauze s već posloženom momčadi. Pokušao sam promijeniti neke stvari u skladu sa svojom filozofijom jer su me iz tog razloga angažirali. Izgubili smo neke igrače, a druge smo doveli i nastavili s radom. Najvažnije je da su me igrači slijedili, a najveći je iskorak taj što sam uvjerio igrače da mogu dobro igrati. Vjeruju u filozofiju kojom možemo ostvariti ciljeve.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE!

Linker
24. travanj 2024 15:57