Vojko Basic / CROPIX / CROPIX
BIJELI U LOVU AN BODOVE

TRENER HAJDUKA OPREZAN UOČI GOSTOVANJA U ZAPREŠIĆU 'U jednoj stvari ne smijem pogriješiti jer bi to bilo jako loše za momčad i za klub'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 30. ožujak 2017. 16:30

Nogometaši Hajduka vraćaju se prvoligaškim obvezama sutra u Zaprešiću protiv Intera (18 sati). Uoči tog susreta trener "bilih" Joan Carrillo je kazao:

- Gledao sam par njihovih utakmica. Jako su dobro pripremljeni fizički i obrambeno, brzi su na bokovima, dobro se kreću i dobri su jedan na jedan. Njihovi golovi uglavnom dolaze iz tranzicije ili prekida - rekao je Carrillo, a prenosi Slobodna dalmacija.

- Treba nam koncentracija i intenzitet u čemu smo malo oscilirali pa smo radili da to poboljšamo.

Jeste li zadovoljni kako ste iskoristili pauzu?

- Jesam. Loše je što nismo mogli računati na sve igrače, ali je dobro što smo dali puno reprezentativaca, što je dobro za svih nas. Sve je išlo po planu, fizički i psihički smo se pripremili i jedva čekamo da utakmica počne.

Split, 301116.
Stadion Park mladezi.
Hrvatski nogometni kup, cetvrfinale, utakmica: RNK Split - HNK Hajduk.
 Na fotografiji: Hamza Barry i Zvonimir Kozulj.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
CROPIX

Kako vam se svidio Terziev u debiju protiv Hrvaca za Hajduk II?

- Pokazao je koncentriranost i odigrao je bez greške. U konkurenciji je za nastup. Ali gledao sam i Bosančića, Vojkovića, Jandreka, Leticu, Šutu, svih...

Barry je tek došao i odradio jedan trening?

- To smo već znali otprije i planirali smo unaprijed da ga neće biti. Potvrdio je da je u dobroj kondiciji, tu nema problema.

Hoće li netko iz druge momčadi na put?

- Moram biti pažljiv jer ne smijem pogriješiti pa uzeti jednog igrača prije vremena. Ne bi to bilo dobro za igrača, momčad i klub. Volim igru s mladim igračima.

Linker
23. travanj 2024 19:37