Navijači Dinama
 Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
PREŽESTOKA ATMOSFERA

UEFA POKRENULA NOVI POSTUPAK PROTIV DINAMA Petarde i baklje nakon Juventusa koštale su 10.000 eura, kakva kazna sada čeka Modre?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2016. 17:00

Nakon dvije godine Dinamo je zbog navijača opet na kažnjeničkoj listi UEFA-e. Zbog bačenih baklji na utakmici protiv Juventusa Modrima je stigla iz Nyona uplatnica na 10 tisuća eura.

A i na utakmici protiv Seville bilo je pirotehničkih sredstava, pa je UEFA još jednom pokrenula postupak protiv Modrih, očekuje se, dakle, još jedna kazna. Kolika će biti, možemo nagađati, izvjesno je da će ponovno biti novčana.

Eto, zasad je ta kazna jedini efekt povratka dijela navijača na sjevernu tribinu, u Maksimiru su već zaboravili kako izgleda plaćanje kazni na domaćim utakmicama, očito se opet moraju naviknuti. Uime sjajnog, vatrenog ozračja, mnogi su navijali za puni sjever i atmosferu 'kao nekad'.

Ne može se reći da na dvije-tri utakmice nije bilo bučnije nego dotad - iako Dinamo otada još nije pobijedio na svom terenu - ali taj 'kao nekad' uključuje i UEFA-ine kazne. Već se s Maksimira čuje pjesma 'Što je nama ovo trebalo'...

Linker
15. travanj 2024 01:39