Hrvatska nogometna reprezentacija
 Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
DOGOVORENA SURADNJA

VATRENI PROTIV SJEVERNE IRSKE - SAMO ZA ODABRANE Otpao HRT: Evo tko prenosi susret Hrvatske iz Belfasta...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2016. 15:06

Nakon što je na Maksimiru svladala Island (2:0) u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018., reprezentaciju Hrvatske u utorak (20.45) očekuje prijateljski ogled protiv Sjeverne Irske u Belfastu.

Osim što je poznato kako su za Sjevernu Irsku otpali Modrić, Rakitić, Ćorluka, Kovačić, Subašić i Perišić, danas smo dobili odgovor i na pitanje koja će televizija prenositi susret iz Belfasta. HNS je sve dogovorio s Arenom na čijem će drugom kanalu gledatelji moći uživati u predstavi naših reprezentativaca.

Podsjećamo, HNS je vlasnik prava i za svaku prijateljsku utakmicu pregovara se posebno. a kako to obično biva nekoliko je televizija bilo u igri za prijenos (HRT, HNTV...), ali izgleda kako je ponuda Arene ipak bila najprihvatljivija za HNS.

U Belfast je otputovalo tek 16 hrvatskih igrača.

- Island je uspješno apsolviran i u dobrom raspoloženju putujemo u Belfast. Vodimo 16 igrača s namjerom kako bi odigrali dobru utakmicu. Svaki susret je važan, a ovaj pritom može dati mnogo odgovora o igračima koji su do sada manje sudjelovali u igri reprezentacije - naglasio je hrvatski izbornik Ante Čačić.

Linker
17. travanj 2024 04:08