youtube
NIJE MU SJELO

VIDEO: BRAZILAC POLUDIO NA NOVINARE I PITANJE HOĆE LI USKORO POTPISATI ZA BARCELONU 'Pa dobro što vi stvarno mislite da sam ja magarac'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2017. 19:22

Otkako je stigao u Barcelonu, novi trener katalonskog diva, Ernesto Valverde krenuo je u remont momčadi s Nou Campa. Osim PSG-ovog Marca Verattija koji je na samom vrhu liste želja, na istom popisu nalazi se i sjajni Brazilac Lucas Lima inače član Santosa za kojeg su u Barceloni navodno spremni izdvojiti i do 45 milijuna eura.

Ovaj odlični ofenzivac trebao bi biti potpora Neymaru, Suarezu i Messiju u samom vrhu napada, ali još uvjiek se ne zna hoće li Brazil zamijeniti Španjolskom. Isto je pitanje zanimalo brazilske novinare koji su ga nakon jedne prvenstvene utakmice zaustavili i zatražili da im kaže dvije, tri oko prelaska u Barcelonu.

- Vi novinari pišete samo ono što želite, a ne ono što je istina. Naravno da to nije točna informacija. Zar stvarno mislite da bih se tako odao da sam kojim slučajem odlučio otići u Barcu? Zar stvarno mislite da sam magarac? - rekao je Lima.

Linker
20. travanj 2024 03:47