facebook
KONAČNO STIGAO

VIDEO: CITY PREDSTAVIO GUARDIOLU Navijači žele Messija: 'Žao mi je, on mora ostati u Barceloni'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. srpanj 2016. 20:11

Nakon što je s Bayernom osvojio čitav niz trofeja, Pep Guardiola započinje s radom u Manchester Cityju. Katalonac je predstavljen pred mnoštvom okupljenih navijača kojima je poručio kako je spreman na nove izazove.

Guardiola je još u prosincu objavio kako će napustiti minhenski Bayern na završetku aktualne sezone, a medijski se nagađalo kako će njegov sljedeći klub biti upravo Manchester City. Međutim, nagađalo se i kako ga u svojim redovima žele i drugi engleski velikani poput Chelseaja i Manchester Uniteda. Ipak, Guardiola je odlučio karijeru nastaviti u redovima 'građana'.

Guardiola je Barcelonu vodio između 2008. do 2012. godine i s njom osvojio dva naslova pobjednika Lige prvaka i tri naslova prvaka Španjolske, dok je s Bayernom (preuzeo klub )2013. godine, osvojio dva naslova prvaka Njemačke i jedan DFB-Pokal (2013/14).

- Želim se zahvaliti svima na podršci i što sam dobio priliku raditi u Engleskoj. Dokazao sam se u Španjolskoj i Njemačkoj, a sada želim da navijači Cityja budu ponosni na ono što činimo. Trebao navijače jer bez njih je čitava priča nemoguća.

Guardiola je već doveo pojačanja za narednu sezonu, točnije za klub su potpisali Nolito i Gündogan, a na pitanje jednog navijača hoće li eventualno dovesti Messija je odgovorio:

- To uopće nije loša ideja, ali žao mi je, Messi mora ostati u Barceloni do kraja karijere.

Linker
19. travanj 2024 13:46