Twitter
KRIVOM JE NAŠAO LOMITI KRALJEŽNICU

VIDEO: E, TO SE ZOVE HRABROST! ZLATAN ĆE GA NAKON OVOG DOBRO UPAMTITI Pogledajte što se stariji Pogba usudio napraviti Ibrahimoviću

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. veljača 2017. 09:49

Manchester United je na svojem Old Traffordu slavio 3:0, a čovjek odluke bio je, tko drugi nego Zlatan Ibrahimović. Popularni Ibra u 15. minuti zabio je za vodstvo, tukao je iz slobodnog udarca, lopta je pogodila nekog u zidu, te promijenila smjer. Ovaj dvoboj bio je također zanimljiv zbog činjenice da su se na suprotnim stranama našli braća Pogba.

S jedne strane dakako Paul, dok za St. Ettiene nastupa stariji Florentin. U nastavku upravo je mlađi Pogba imao priliku za povisiti vodstvo, no bio je zamalo neprecizan. No, da s još većom prednošću dočekaju uzvratni sraz pobrinuo se Ibrahimović, koji je jučer ostvario hat-trick. U 75. minuti zabio je za 2:0, dok je u 88. minuti bio siguran s bijele točke.

Ipak, osim hat-tricka Ibrahimovića valja istaknuti i potez starijeg Pogbe koji je u jednom trenutku utakmice doslovno bacio velikog Ibrahimovića na stražnjicu i tako izmamio pljesak i opće uzbzđenje na dijelu Old Trafforda gdje su se nalazili navijači St. Etiennea. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
24. travanj 2024 09:59