youtube
BAŠ GA NEĆE

VIDEO: LIVERPOOL ISPAO IZ UTRKE ZA TROFEJ, NAVIJAČI BIJESNI, A POSEBNO NA JEDNOG IGRAČA Skupo pojačanje iz Arsenala proživljava teške dane

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. rujan 2017. 11:36

U utorak su odigrane utakmice engleskog Liga Kupa, a u derbiju večeri Leicester City je pobijedio Liverpool 2-0. Domaćin je poveo golom Shinjia Okazakija u 65. minuti, a isti je igrač u 78. asistirao Islamu Slimaniju za drugi pogodak i odluku o pobjedniku.

Dejan Lovren nije nastupio za 'redse' koji su već četiri utakmice u svim natjecanjima bez pobjede. U prvenstvu su upisali poraz (Manchester City) i remi (Burnley), u Ligi prvaka neodlučeno sa Sevillom, dok su u Liga kupu zaključili natjecanje porazom u 3. kolu.

Ovaj poraz vrlo je iznervirao navijače Liverpoola koji su sada počeli javno kritizirati trenera Jurgena Kloppa, a najviše od svega zamjeraju mu doviođenje bivšeg Arsenalovog igrača Alexa Oxlade-Chamberlaina. Bivši Topnik otkako je stigao pruža izrazito slabe partije u dresu Liverpoola, a kako izgleda njegova karijera na Anfieldu, Englezi su saželi u jednom dodavanju. POGLEDAJTE VIDEO!


Alex Oxlade-Chamberlain's Hilarious Pass... by goloviliga

Linker
27. travanj 2024 03:57