youtube
ZAŠTO SINE KAD TE KAMERE SNIMAJU

VIDEO: MALI ČAROBNJAK POSTAO MALI LAŽLJIVAC Messi se pokušao opravdati za brutalno vrijeđanje suca: 'Ma, nisam to njemu rekao, nego onako, u zrak'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2017. 11:27

Argentinska zvijezda Lionel Messi kažnjen je s čak četiri službene međunarodne utakmice neigranja zbog vrijeđanja suca na susretu s Čileom.

Messi je nakon kvalifikacijske utakmice za SP 2018 u Buenos Airesu protiv Čilea, koju su Argentinci dobili s 1-0, uputio "niz uvreda" pomoćnom sucu, među kojima mu je u jednoj i opsovao majku, koji ga je potom prijavio delegatu. Uz suspenziju, Messi mora platiti i 9500 eura.

U Argentini su se odmah razvile i neke teorije zavjere gdje se pričalo kako je navodno i veliki Diego Maradona osobno 'odobrio' kaznu od četiri utakmice suspenzije za Lionela Messija.

Kako Argentinci opasno vise u južnoameričkim kvalifikacijama i nalaze se na posljednjem mjestu koje vodi na SP u Rusiji, bez Messija u sastavu njihov će posao biti zasigurno otežan, pogotovo ako se zna da su već u prvoj utakmici protiv Bolivije bez malog čarobnjaka upisali poraz od Bolivije u gostima.

Ipak, Messi se nije pomirio s tom kaznom već se pokušao opravdati za brutalno vrijeđanje suca.

- Ma, nisam to rekao njemu. Moje riječi nisu bile upućene pomoćnom sucu. To sam rekao onako, u zrak...

Argentinac se ovim riječima samo još više pokopao obzirom da se na snimci sve jasno vidi, što je rekao i kome je bilo upućeno.

Linker
27. travanj 2024 06:05