Foto: Goran Sebelic / CROPIX
PRIPREME U ROVINJU

VIDEO: MODRO ZAHUKTAVANJE ZA PROLJEĆE Raspucani Dinamo slovenskom drugligašu zabio četiri komada

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. siječanj 2017. 20:44

Dinamo je na pripremama u Rovinju odigrao prijateljsku utakmicu protiv slovenskog drugoligaša Triglav Kranja i slavio uvjerljivim rezultatom 4:1. Modri su pitanje pobjednika riješili zapravo već u prvom dijelu i to u manje od deset minuta, a u strijelce su se upisali Gojak, Olmo, Hodžić i Machado. Protivnik iz Slovenije uspio je ublažiti poraz i zabiti jedan pogodak.

Prvo je u 11. minuti mrežu Triglava zatresao Gojak s par metara, dok je već u 15. minuti Olmo postavio 2:0. Dva brza pogotka i povećanje prednosti već u 19. minuti kada je Hodžić bio precizan za 3:0.

Do kraja utakmice mrežu Triglava zatresao je Machado. Momčad iz Slovenije uspjela je do sučeva zvižduka za kraj ublažiti poraz, a strijelac je bio Stokuča.

SASTAVI:

Dinamo: Zagorac - Stojanović, Sigali, Perić, Sosa - Karimi, Moro - Olmo, Gojak, Ćorić - Hodžić; drugo poluvrijeme: Mikulić - Matel, Lešković, Schildenfeld, Soldo - Pavičić, Knežević - Špikić, Machado, Lovren - Mihaljević.

Triglav: Džafić - Ožbej, Bojić, Suljević, Šmit - Udovič, Robnik - Križaj, Krcić, Bukara - Poplatnik (još su igrali: Gromilič, Arh, Zec, Gvardjančić, Smajić, Stokuča, Gajić, Ahačič, Kryeziu, Mlakar, Majcen)

Strijelci: Gojak (11.), Olmo (15.), Hodžić (19.), Machado (66.), Stokuča (89.)

Linker
18. travanj 2024 19:49