REUTERS/Sergio Perez
NIJE KRIVAO RAZOČARANJE

VIDEO: NAVIJAČI REALA PROVOCIRALI BARCINU ZVIJEZDU KOJA JE POŠTENO PRIZNALA 'Ovo je prvi put u devet godina da sam osjetio da smo inferiorni Realu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. kolovoz 2017. 10:55

Zinedine Zidane osvojio je sinoć svoj sedmi trofej u trenerskoj karijeri na klupi Real Madrida.

Kraljevski klub je s 2:0 u uzvratu pobijedio Barcelonu na Santiago Bernabeuu i s ukupnih 5:1 došao do naslova. Zidane naravno nije skrivao zadovoljstvo.

"Prvi dio utakmice je bio spektakularan. Igrali smo s puno intenziteta i drago nam je što smo osvojili još jedan trofej", rekao je Zidane i pohvalio strijelca prvog gola - Marca Asensija.

"On radi sjajne stvari, ali ne samo to, nego je dio momčadi koja stalno želi pobjeđivati. Uživam u onome što se događa i nogometu koji igramo. Zaista sam sretan što smo ovako započeli i što osvajamo naslove. Završili smo krug s ovim Superkupom, a sada ulazimo u borbu za nova četiri naslova i bit će komplicirano. Neće biti lako, ali spremni smo za izazove", poručio je Zidane.

Možda je najpoštenije utakmicu sažeo Gerard Pique, Barcelonin stoper koji je inače uvijek bez dlake na jeziku.

"U devet godina u Barceloni ovo je možda prvi put da sam osjetio da smo inferiorni Real Madridu", rekao je Pique.

"Trenutno nismo u najboljem periodu, niti kao klub niti kao momčad. Moramo ostati pribrani i nastaviti veslati prema naprijed. Važno je da prihvatimo poraz i prihvatimo da je Real bio bolji", dodao je Pique, kojeg su inače navijači Reala zadirkivali prilikom izlaska u 50. minuti s travnjaka povicima 'on ostaje, on ostaje'. Bila je to aluzija na njegovu osobnu poruku objavljenu uz Neymarovu budućnost neposredno prije njegovog odlaska u PSG.

Linker
20. travanj 2024 15:06