REUTERS/Dado Ruvic
KVALIFIKACIJE ZA SP

VIDEO: NEVJEROJATNA UTAKMICA NA GRBAVICI Koliko preokreta, golova, strašnih pogrešaka i spektakularnih poteza u utakmici između Bosanaca i Belgijanaca

Završena je kvalifikacija utakmica za plasman na SP u sklopu skupine H između BiH i Belgije na Grbavici. U susretu punom preokreta Belgija je slavila s nevjerojatnih 4:3.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. listopad 2017. 20:45

U 4. minuti Thomas Meunier zabio je za vodstvo favorizirane Belgije, dok je u 30. minuti Haris Medunjanin vratio stvari na početak, izjednačio na 1:1 i digao tribine na noge. U 39. minuti Edin Višća iskoristio je veliku pogrešku Thomasa Verthongena i zabio za 2:1.

S prednošču BiH se otišlo na odmor, a u 59. minuti Michy Batshuayi zabija za 2:2 iz odbijanca. Samo devet minuta kasnije Vertonghen se iskupio za veliku pogrešku i zabio za novi preokret i vodstvo Belgije. Tu golijada nije stala i u 82. minuti Dario Đumić zabija za 3:3, ali već minutu kasnije Yannick Carrasco vraća prednost Belgiji i zabija, pokazalo se, pobjednički gol.

U kvalifikacijskoj skuopini H Belgija je odavno osigurala plasman na SP, dok se BiH bori za drugo mjesto u skupini i razigravanje s Grčkom.

Rezultati by SofaScore

Linker
21. travanj 2024 13:48