youtube
ŽUTA MINUTA

VIDEO: NIKADA SE NEMOJ ZAMJERITI J. MOURINHU Pogledajte zašto je slavni trener pobjesnio i usred utakmice napao vlastitog pomoćnika

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2016. 21:19

Manchester United je u drugom kolu Europske lige na jedvite jade stigao do pobjede protiv ukrajinske Zorye (1:0). Iako su upisali tri boda, Joseu Mourinhu i 'crvenim vragovima' ne ide najbolje na početku sezone, kako u Premier ligi tako i u Europi.

Možda je problem u komunikaciji između Portugalca, njegovog stručnog stožera i igrača. Da pričaju nekoliko različitih jezika moglo se vidjeti upravo u posljednjoj utakmici protiv Zorye kada je Mourinho pokušao objasniti Paulu Pogbi što od njega traži na terenu, ali na tablici je pisalo nešto potpuno drugačije.

'Special One' je potpuno izgubio živce kada je shvatio tko je učinio pogrešku te je pobjednio na pomoćnika Giovannija Cerru.

- Paul je bio zbunjen promjenama koje nisu bile na papiru. Riječ je o prekidima, organizaciji igre, a tu nam se dogodil pogreška. Želim da moji pomoćnici paza na sve detalje - rekao je Mou nakon susreta na Old Traffordu.

Linker
18. travanj 2024 06:22