REUTERS/Marcos Brindicci
U NEZAVIDNOJ SU POZICIJI

VIDEO: NOVI TEŽAK UDARAC ZA MESSIJEVU ARGENTINU Barcelonina zvijezda nemoćna, a svjetski doporvaci ne mogu pobijediti niti 'fenjeraša' kvalifikacija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2017. 10:29

Nastavljaju se problemi za Lionela Messija i njegovu Argentinu u južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

U 16. kolu Argentina je kod kuće na Estadio Monumentalu u Buenos Airesu odigrala tek 1:1 protiv skromne Venezuele, najslabije plasirane momčadi južnoameričkih kvalifikacija.

Gosti su čak i poveli golom Murilla iz 50. minute, a konačnih 1:1 postavio je autogolom Feltscher samo četiri minuta kasnije.

Malo Argentincima znači dominacija na terenu, kada ju nisu uspjeli okrunti. Dodatne loše vijesti za Argentince su što se u 25. minuti ozlijedio Angel Di Maria i što je Lionel Messi djelovao nemoćno.

Gaučosi tako u zadnja dva kvalifikacija ulaze s petog mjesta koje vodi u dodatne kvalifikacije.

Kolumbija i Brazil odigrali su također 1:1 u utakmici u kojoj je Brazil vodio golom Williana iz 45. minute, a domaćini su se vratili 11. minute kasnije preko Radamela Falcaa.

Brazilci su već ranije odigurali plasman na SP, a Kolumbija drži treće mjesto koje također vodi na Mundijal.

Ali čini se da Čile neće vidjeti Mundijal. Sinoć su poraženi na gostovanju kod Bolivije golom Arcea iz jedanaesterca u 59. minuti.

Na ljestvici imaju bod iza petopaslirane Argentine i u nezavidnoj su poziciji.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 11:43