goalsarena
SPORNE SITUACIJE

VIDEO: O OVOME U MADRIDU VJEROJATNO NEĆE PUNO PRIČATI Je li Barcelona u ovim situacijma teško oštećena na gostovanju kod Deportiva?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2017. 10:33

Nakon što su prije četiri dana napravili čudo u Ligi prvaka protiv PSG-a, nogometaši Barcelone u nedjelju su u 27. kolu Primere gostovali u La Coruni kod Deportiva i neočekivano izgubili sa 1-2. Deportivo je oba gola postigao nakon kornera, a strijelci su bili Joselu (40) i Álex Bergantiños (74). Za Barcu je zabio Luis Suárez (46).

Ipak, nakon utakmice najviše se govorilo o nekoliko spornih situacija, ovog puta na štetu Katalonaca. Odlučujući pogodak za Deportivo pao je u 74. minuti nakon kornera koji zapravo nije niti trebao biti, obzirom kako Ter Stegen nije dirao loptu. Iduća sporna situacija dogodila se odmah nakon spornog kornera kada je Bergantinos u skoku vrlo vjerojatno faulirao Jordija Albu.

Osim spomenutih spornih situacija kod pogodaka Deportiva, valja izdovjiti i situaciju pri rezultatu od 00, akada je u kaznenom prostoru domaćih srušen Pique, ali sudac nije pokazao na bijelu točku. Pogledajte snimku i procjenite sami jesu li suci u ovih nekoliko situacija bili u pravu. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 22:35