sportske novosti
'NEMOJTE ME PITATI ZAŠTO...'

VIDEO: POGLEDAJTE NESHVATLJIVU POGREŠKU HRVATSKOG SUCA Beusan u čudu: 'Ne razumijem! Ovo je definitivno najveća greška pomoćnika u ovom prvenstvu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2017. 22:16

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u utakmici je 21. kola Prve HNL, prvog nakon zimske stanke, kao domaćin svladao Slaven Belupo sa (1-0), dok je s druge strane Rijeka u velikom preokretu stigla do pobjede protiv Osijeka (3:2) i zadržala šest bodova prednosti ispred Modrih.

Junak Rijeke ponovno je bio Franko Andrijašević koji je svojim pogocima i donio tri važna boda vodećoj momčadi prvenstva. Pohvale za njegovu predstavu imao je i stručni komentator HTV-a Joško Jeličić u emisiji 'stadion'.

- Koliko sam već puta ove sezone pohvalio Andrijaševića. Ovo je bila najkonkretnija igra jednog hrvatskog ngometaša u ovom prvenstvu. Neka se svi ugledaju na njegovu igru, i Dinamovi klinci i oni iz Rijeke koji pretendiraju na njegovu poziciju.

Kada je suđenje u pitanju, nije bilo previše polemike. Bio je samo jedan detalj u kojoj je Boban možda bio u zaleđu, ali je Mateo Beusan kazao kako se u pravilu u takvim situacijama prednost daje napadaču.

Joško Jeličić kratko je prokomentirao i utakmicu Dinama i Slaven Belupa u kojoj su Modri imali puno više prilike od gostiju, ali su u konačnici odnijeli minimalnu pobjedu 1:0, te onu između Splita i Hajduka u Parku mladeži (1:1).

- Ništa nisam vidio kod Dinama u odnosu na ono što su pokazali u prvom dijelu prvenstva. Andrijašević je efikasniji nego čitavi vezni red Dinama zajedno. Hajduk? Split je bio bolji takmac sve do izjendnačujućeg pogotka. Split me je ugodno iznenadio za razliku od Hajduka.

O suđenju na Maksimiru Beusan je imao što za reći. U jednoj je situacji sudac označio zaleđe, ali napadač Slavena bio je gotov dva metra iza posljednje linije Modrih.

- Ne znam čemu zaleđe, igrač Slavena stoji barem dva metra iza posljednjeg u obrani, ne razumijem zašto ova greška. Ne pitajte me zašto nije sudio jer ne znam. Ovo je sigurno najveća pogreška pomoćnog suca u ovom prvenstvu.

U drugoj situaciji je također svirano zaleđe kojeg nije bilo.

- Isto pogreška pomoćnog suca. Jasno je da niti u ovoj situaciji nije bilo zaleđa.

U utakmici Splita i Hajduka je izdvojen samo jedan detalj kada je Pešić u 59. minuti 'ušao' u zaleđe što je bila ispravna odluka suca.

- Prvi pomoćni se nalazi točno u liniji i ovdje mogu reć da je napadač Splita bio cijelim tijelom u zaleđu i točna je bila procjena suca.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
21. travanj 2024 23:34