HNTV screenshot
UHVATILA GA ŽUTA MINUTA

VIDEO: TRENER MU VEĆ OBEĆAO TEŠKU KAZNU, A POGLEDAJTE I ZBOG ČEGA 'Previše ozbiljno radimo i trošimo se da bi netko ovako ostavio suigrače na cjedilu'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 15. ožujak 2017. 21:24

Tako su se jeftino ugasile ambicije i planovi domaćina. U samo deset minuta. Isključenje Lesjaka, autogol Škorića, onda još i pogodak Andrijaševića, pa potpuno klonuće ili potonuće momčadi trenera Zorana Zekića. Rijeka je finalist Kupa. Ona će u Varaždinu s Dinamom 31. svibnja odlučivati kome će pripasti Rabuzinovo Sunce.

Rijeka je pobijedila Osječane u obje polufinalne utakmice, a trener finalista Matjaž Kek je rekao:

- Činjenica je da smo bili bolji u dvije utakmice i sada u finalu. Čestitam svojim igračima, ovo je natjecanje u kojem idemo po trofej. Pomoglo nam je isključenje domaćeg igrača, a još i više što smo ubrzo nakon toga postigli pogodak. I to u pravom trenutku. Znali smo nakon toga stati na loptu, smiriti situaciju i po drugi put poentirati.

Osijek je imao svoje planove, cilj mu je bio pokušat nadoknaditi prednost Rijeke s Rujevice, ali...

- Prvo poluvrijeme bilo je dosta dobro. Onda smo se spremili na nešto drugo u nastavku. Očito nisam još dovoljno iskusan trener da bih se pripremio na ovako nešto kao što nas je snašlo u 49. minuti. Žao mi je što nikad neću saznati kako bi bilo i što bi bilo da smo ostali jedanaest na jedanaest. Čestitam Rijeci na ulasku u finale, ali čestitam i svojim igračima, onima koji su ostali na terenu do kraja. A ovo što je bilo na kraju kada su navijači i igrači dugo zajedno pjevali, nadam se da će dugo trajati i da će to zajedništvo jednako takvo biti. Lesjaka mogu razumjeti kao igrača, ali ne i kao profesionalca. Bit će kažnjen, jer previše ozbiljno radimo i trošimo se da bi netko ovako ostavio suigrače na cjedilu. Već se u svlačionici ispričao igračima, ali kazna ga čeka.

Linker
25. travanj 2024 00:58