Twitter
KAKO JE DOBRO VIDJETI GA OPET

VIDEO: VELIKI POVRATAK HRVATA! TALIJANI KONAČNO DOBILI NAJVEĆE POJAČANJE OVE ZIME Pogledajte kako reprezentativac Vatrenih zabija i 'leti' po terenu!

Piše: Mihovil MekićObjavljeno: 10. siječanj 2017. 10:31

Nakon gotovo tri mjeseca u kadar Juventusa vraća se hrvatski nogometni reprezentativac, Marko Pjaca. Hrvat je zbog ozljede koja ga je nesretno zadesila, posljednju utakmicu odigrao još tamo davnog 2. listopada u pobjedi Juventusa kod Empolija 3:0, no unatoč dugoj pauzi Talijani upravo u Pjaci vide pravo pojačanje Juventusa ove zime.

- Ovo je godina u kojoj će Juventus ispisati rekord šestim Scudettom zaredom, a budućnost 'stare dame' gradit će se oko Marka Pjace. Bit će ovo njegova godina jer je Hrvat igrač koji radi razliku u momčadi. Allegri ozbiljno računa na njega i on bi na neki način mogao biti Juveov Paul Pogba - pisao je tamošnji Tuttosport.

Podsjetimo, Pjaca je ovog ljeta u redove 'stare dame' stigao iz Dinama za 23 milijuna eura. Upisao je sedam nastupa i još uvijek čeka na svoj prvi gol, a sada se konačno vratio treninzima na kojima briljira. Lijepo je vidjeti rapoloženog Pjacu koji svakim danom sve više podiže formu, a može se vidjeti kako nije zaboravio ni asistirati niti zabijati. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
25. travanj 2024 16:18