OGLASIO SE NA FACEBOOKU

ZDRAVKO MAMIĆ PONOVNO STAO U OBRANU LUKE MODRIĆA 'Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2017. 17:15

Samo tri tjedna nakon svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću, Luka Modrić morao se vratiti u Osijek gdje je dao iskaz tamošnjem državnom odvjetništvu, koje ga sumnjiči za lažno svjedočenje.

Protiv Modrića je istraga pokrenuta nakon njegovog svjedočenja na sudu, na koje je USKOK uložio prigovor smatrajući da je promijenio svoj iskaz u odnosu na onaj koji je u prostorijama USKOK-a dao tijekom istrage u kolovozu 2015. godine.

Vlado Kos / Hanza Media

- Moja savjest je čista. Rekao sam istinu kao što sam je i do sada govorio. To je sve što vam mogu reći u ovom trenutku - kazao je Modrić, a nakon njegovog drugog iskaza, Zdrako Mamić se odlučio oglasiti na svojem službenom Facebook profilu.

'Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci? Gdje ste svi koji volite nogomet i želite mu dobro? Našeg kapetana, vašeg suigrača i idola navijača diljem svijeta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi služiti mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi ga trebali braniti šute. Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman? Pa zar treba najbolji igrač u povijesti reći zbogom reprezentaciji da bi netko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gdje je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sram. Siguran sam da se netko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu.'

Linker
18. travanj 2024 18:54