UBOJICA NA PSIHIJATRIJI

Zločin u Bjelovaru: Mladić (25) na cesti nožem ubio svog ljubavnika (47), zatim u šoku sjeo kraj njega i dočekao policiju

 Marko Miščević/CROPIX

BJELOVAR - S više uboda nožem 25-godišnji Damir danas je oko 15.20 sati ubio svog 47-godišnjeg ljubavnika Gorana T. u njegovoj kući u ulici Josipa Pupačića 5 u Bjelovaru. Kako doznajemo na mjestu tragedije, nakon žučne svađe Damir je zgrabio kuhinjski nož i zadao nekoliko ubodnih rana svom 22 godine starijem ljubavniku. Ozlijeđeni je sav krvav uspio istrčati iz kuće i pobjeći na ulicu, ali ga je Damir, po pričanjima susjeda, sustigao i na cesti mu zadao smrtonosni ubod u leđa. Susjedi su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju.

Navodno je Damir, kada je shvatio što je učinio, bio posve izvan sebe, a susjedi pričaju kako je dočekao policiju sjedeći pored svog Gorana na cesti ispred kuće. Hitna pomoć ga je odvezla na psihijatriju bjelovarske Opće bolnice, a kad se njegovo zdravstveno stanje popravi ispitat će ga krim istražitelji. Policajci su u Pupačićevoj ulici večeras do kasno obavljali očevid, a tijelo nesretnog Gorana prevezeno je na patologiju gdje će se obaviti obdukcija.

Strašno ubojstvo potreslo je cijeli Bjelovar, a posebice susjedstvo male ulice u kojoj je živio par.

- Ne možemo vjerovati što se dogodilo. Obojica su bili vrlo pristojni. No, nismo razvijali dublje prijateljstvo s njima, držali su se nekako po strani - započela je priču jedna susjeda dodavši kako je policija i ranije znala dolaziti u njihovu kuću.

- Oni su se često svađali, vjerojatno je tu neko bio jako ljubomoran. Policija je često morala intervenirati, ali unatoč tomu, nismo mogli ni pomisliti da će se njihova priča ovako završiti. Znala se često čuti galama iz njihove kuće, a pričaju ljudi da su se znali i potući - dodala je susjeda vidno potresena događajem.

Susjedi pričaju i kako je prije nekoliko mjeseci jedan od partnera prijavio silovanje, ali je kasnije u policijskoj istrazi ipak priznao da je zbog ljubomore htio optužiti svog partnera. Međutim, susjedi nisu znali točno reći tko je od dvojice muškaraca u toj priči osumnjičenik, a tko žrtva. Cijeli Bjelovar sinoć je komentirao strašan zločin, a glasna su bila i nagađanja tko je fatalni muškarac zbog kojeg je izbila svađa.

Ubijeni Goran T. porijeklom je iz Bjelovara. Kuću u Ulici Josipa Pupačića naslijedio je od majke, a Damir se kod njega uselio prošle godine. Tada su navodno i počeli problemi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:54