MONSTRUOZNI ZLOČIN

ČUDOVIŠTE IZ BJELOVARA Otac osmero djece pajserom ubio ljubavnicu

Rijeka, 080513.Nakon saslusanja pred USKOK-ovim istraziteljima, osumnjiceni za korupcijsku aferu na Carini privedeni su na saslusanje istraznom sucu Zupanijskog suda u Rijeci Dusku Tismi. Na fotografiji: jedan od osumnjicenika.Foto: Tea Cimas / CROPIX
 Tea Cimaš / CROPIX

BJELOVAR - Nakon samo četiri mjeseca veze, Nikola Jozić (46) iz Prgomelja ne mogavši se pomiriti sa najavljenim prekidom veze, odlučio je ubiti svoju ljubavnicu Dariju Grubješić (32), inače majku troje maloljetne djece, pa ju je u utorak u popodnevnim satima odveo na poljski put u blizini sela Breza nadomak Bjelovara gdje ju je u hladovini stabla koja je bila njihovo ljubavno gnijezdo, na smrt izmlatio metalnom šipkom.

Što je točno ranije evidentiranog kršitelja zakona natjeralo da oko 17 sati Dariji oduzme život, istražitelji nastoje utvrditi.

Kako doznajemo, mučkom ubojstvu prethodio je odlazak u Bjelovar po uputnicu kod liječnika za dvoje bolesne djece pa je Nikola oko 15,30 sati došao po Dariju koja je sa djecom nakon dva propala braka preselila kod majke.

No umjesto do Bjelovara, Nikola je vozilom nakon nekog vremena skrenuo na poljski put gdje su se žestoko posvađali. Svađa je trajala kratko jer mu nije 'sjela' vijest o prekidu, pa je Nikola pukao i iz prtljažnika izvadio pajser kojim je Dariju udario po glavi i po tijelu najmanje desetak puta.

Uvidjevši da je pretjerao, navodno je sam pozvao Hitnu pomoć ali nesretnoj ženi nije bilo spasa. Zgroženi mještani Breze pričaju kako je Darijina majka bila protiv njihove veze obzirom da je sama u nekoliko navrata svjedočila Nikolinoj teškoj naravi.

Susjedi još spominju i Nikolin brak sa ženom s kojom ima šestero djece, a koja su svakodnevno znala gledati kako se on iskaljuje nad njihovom majkom.

Upravo to premlaćivanje zakonite supruge, pored još jedne s kojom ima dvoje izvanbračne djece, razlog je njegovog boravka iza zatvorskih rešetaka odakle je, pojašnjavaju još mještani Breze, izašao nedavno nakon trogodišnje robije.

Nasilnom Nikoli odmah po dolasku Hitne pomoći i policije na mjesto ubojstva stavljene su lisice na ruke te je uhićen i odveden na kriminalističku obradu.

Je li osim prekida veze obračunu 'kumovao' i alkohol nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:58