Getty Images
USUSRET OLIMPIJSKOM TURNIRU

IVANIŠEVIĆ PORUČIO LEGENDARNOM TENISAČU 'Ako osvoji olimpijsko zlato slobodno može u penziju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2016. 21:11

Legendarni bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević se uoči Olimpijskih igara u Rio de Janeiru prisjetio što je za njega značilo natjecati se na tako velikom natjecanju. Dakako, prisjetio se OI u Barceloni 1992. godine kada je osvojio brončanu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i parovima zajedno s Goranom Prpićem.

"Bilo je jako važno biti tamo i osvojiti medalju. Bio sam jako ponosan. Kada se popnete na podij da uzmete medalju nije važno kakvog je sjaja", rekao je Ivanišević za ITF-ov Olympic Book.

Rasplet na nadolazećem olimpijskom turniru Ivaniševiću je teško za predvidjeti, ali je Hrvat posebno spomenuo jedno ime.

"Ponekad dobijete neočekivane pobjednike i sve je moguće. Federeru recimo nedostaje olimpijsko zlato. Osvojio je sve ostalo što se osvojiti može pa ako pobijedi, onda se može umiroviti".

Legendarni Federer u kolovozu će navršiti 35. rođendan, a s Olimpijskih igara dosad ima srebro u singlu iz Londona 2012., a zlato iz parova u Pekingu 2008. godine zajedno sa Stanom Wawrinkom.

Linker
23. travanj 2024 13:27