Veselin Vujović
 REUTERS/Damir Sagolj
NJIMA JE DOBAR, A NAMA...

NEĆE GA HRVATSKA? SUPER, HOĆE SLOVENIJA Legenda najavila krađu odbačenog hrvatskog supertalenta

'Predložit ću Slovencima da razgovaraju s Mandalinićem, kad ga Hrvatska neće'
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 19. kolovoz 2016. 15:09

Baš kao i Hrvatska, i Slovenija je ispala u četvrfinalu olimpijskog rukometnog turnira. Danska je razbila Slovence i nije im ostavila previše šanse.

- Mi smo se s njima nadigravali, nismo pošten faul napravili od početka. Jednostavno, kada vidiš da momčad sa spuštenim rukama uđe u utakmicu, nema pomoći. Sve smo probali, Danska je zasluženo dobila. Što pričati uopće kada smo primili 37 golova u utakmici, ima li smisla išta više dodati? - razočarano je govorio nakon utakmice Veselin Vujović, izbornik Slovenije, inače trener Zagreba.

Posebno je bio ljut zbog čuvanja Hansena.

- Mi stalno korak-dva od njega, mjesto uz njega. Ja jedno, igrači drugo. A kada ga pustiš, zaboravi. Radio je što je htio. Možda je ovo ipak bilo previše za nas u ovom trenutku, barem mi se tako čini. Ova selekcija je dobra, ima veliku kvalitetu, ali ima neke minuse koje mora pokušati riješiti da bi ubuduće išla naprijed.

Na primjer?


- Nemamo ozbiljnog šutera i predložit ću Slovencima da razgovaraju sa Stipom Mandalinićem kada ga Hrvatska neće. Šteta je da dečko takvih mogućnosti ne dobije priliku na velikoj sceni.

Cropix


Na žalost, bio je i dobar prognozer, jer evo što je rekao neposredno uoči našeg dvoboja s Poljacima…

- Ovdje se još nije dogodilo nikakvo iznenađenje, a sve razlike u četvrtfinalima su jako velike. Dakle, po zakonu velikih brojeva ne bi bilo čudo da se dogodi da Poljska prođe, makar je Hrvatska bolja. Dušebajev zna posao.

Pogodio je gotovo sve. A evo što kaže o završetku turnira?


- Meni se čini da Danci polako i sigurno postaju favoriti, da ih se diskretno gura, ali i da imaju koncept igre s kojim će ostali teško izaći na kraj. Brzi su…

Linker
21. travanj 2024 17:37