Tomislav Kristo / EPH
BABO KRALJ

'VRATIT ĆEMO DITE MATERI' Bogdanović obećao vratiti hrvatsku košarku na staze slave

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2016. 22:48

Hrvatska košarkaška reprezentacija upisala je poraz u četvrtfinalnom ogledu protiv Srbije i tako završila svoj nastup u Riju. Aco Petrović tim je porazom zaključio svoj izbornički mandat na klupi reprezentacije, dok je ostatak košarkaša bio je neutješan nakon ispadanja.

Jedan od onih kojem je poraz najteže pao bio je Bojan Bogdanović koji je nakon susreta kazao kako mu je teže bilo izgubiti četvrtfinale od ovakvog rivala nego od bilo koje druge reprezentacije.

Bojan Bogdanović
JIM YOUNG / REUTERS

'Babo' je bio jedan od ponajboljih u redovima Hrvatske, kako u utakmici protiv Srbije tako i na čitavom turniru. Protiv susjeda je uspio utrpati 28 koševa. Nažalost, pokazalo se da nije bilo dovoljno.

Kada su se dojmovi malo slegnuli, Bogdanović se oglasio i na svojem službenom Facebook proflu i poslao jasnu poruku.

'Prije svega želio bih se svima zahvaliti na porukama podrške, a takvih je bilo i više nego što sam se nadao i mnogo više nego što sam dobio u dosadašnjoj karijeri. Puno smo napravili ovog ljeta samim odlaskom u Rio i vraćanjem bar dijela ljudi koji istinski vole ovaj sport i toliko dugo nas čekaju da napravimo nešto za Lijepu Našu. Kao ni moji suigrači nisam se zadovoljio samim nastupom na Igrama pa ostaje gorak okus jer znam da smo mogli više, bar jednu stepenicu više. Pozdrav svima, a naročito zlim jezicima koji se neće jos dugo naslađivati jer ćemo "Vratiti Dite Materi'

Linker
19. travanj 2024 04:40