BEZ POGODAKA NA PECARI

Kamilica Dinama i Širokog pred 5000 navijača, Modri i dalje bez pobjede u Hercegovini

Imale su obje momčadi nekoliko solidnih prilika, Dinamo je nešto više imao posjed lopte i dominirao, ali na koncu je neriješen rezultat i najrealniji ishod
 Boris Kovačev/CROPIX

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama i premijerligaša u BiH Širokog Brijega odigrali su u subotu na stadionu Pecara pred 5.000 gledatelja u Širokom Brijegu prijateljski susret bez golova s kojega je cjelokupan prihod namijenjen u humanitarne svrhe.

Dinamo je bio bolja momčad, no Široki Brijeg je imao bolje prigode za postizanje pogotka. U prvome dijelu igre Dinamo je dominirao travnjakom, a nekoliko prigoda imao je Krstanović. Najbolju prigodu na susretu imao je u 57. minuti igrač domaćih Wagner, no s pet metara je pucao preko gola.

Kompletan prihod od prodaje ulaznica namijenjen je kao potpora radu humanitarne udruge “Fra Mladen Hrkać” koja pomaže obiteljima Hrvata iz BiH čiji članovi imaju zdravstvenih poteškoća i moraju se liječiti u Zagrebu. Udruga je organizirala već nekoliko humanitarnih akcija.

Nogometaši Dinama sutra završavaju šestodnevne mini pripreme u Hercegovini. U Čapljini će odigrati još jedan prijateljski susret s momčadi Čapljine koja nastupa u drugom rangu bosanskohercegovačke nogometne lige.

Dinamo je igrao u postavi: Kelava - Vrsaljko, Jedvaj, Šimunić, Ibanez (od 64. Pivarić) - Ademi (od 64. Brozović), Leko - Tomečak, Sammir (od 76. Husejnović), Čop - Krstanović (od 60. Beqiraj). Posljednju utakmicu na hercegovačkim pripremama Dinamo će odigrati danas u podne u Čapljini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:48