SVE JE BIO PLAN

VIDEO Stanija i Aleksandra izbačene iz Survivora zbog izmišljene tučnjave

Playbojeva zečica iz Makedonije pod svaku cijenu je htjela napustiti show, pa je zajedno sa Stanijom izmislila tučnjavu

ZAGREB - Aleksandra i Stanija izbačene su iz 'Survivora' zbog prošlotjedne 'tučnjave'. Naime, u pozadini cijele priče je želja Playbojeve zečice iz Makedonije, Aleksandre Nakove da pod svaku cijenu izađe iz reality showa, pa je zajedno sa Stanijom izmislila tučnjavu kako bi je producenti poslali kući, javlja srpski Blic.

Međutim, nisu računale kako će i srpska starleta Stanija također morat spakirat stvari i otići iz Kostarike.

- Mi smo to smislile kako bih ja bila izbačena, ali je zbog mene bila izbačena i Stanija. Znala sam da je zbog ugovora jedini način da izađem iz realityja ako nekome nanesem fizičku povredu. Još drugog dana sam molila da me izbace, razmišljala sam da slomim nogu kako bi me izbacili… Onda mi je palo na pamet da se potučem sa nekim, izjavila je Aleksandra Nakova za Blic.

Dodala je kako je logičan izbor bila srpska starleta, jer se s njom najbolje slagala.

- Ona mi je bila kao sestra. Rekla sam joj da me uvrijedi, zbog čega bi se navodno posvađali pa bi je ja udarila i onda bi me izbacili iz showa. Bile smo uistinu bliske i ona je na to pristala, ali nažalost zajedno sa mnom izbacili su i nju, rekla je Aleksandra.

No, iako Aleksandra kaže kako joj Stanija nije zamjerila te da čak planiraju zajedno i živjeti u Beogradu, srpska starleta ispričala je kako je bila najveća žrtva ovogodišnjeg 'Survivora'.

- Aleksandra je prva nasrnula na mene i izbacili su je, ali niko nije očekivao da će sutradan doći po mene i diskvalificirati me. Ipak, to je učinjeno za moje dobro i hvala produkciji što me je sklonila iz onog pakla, izjavila je Stanija, koja tvrdi da je nepravedno diskvalificirana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:10