Reuters / Tony O'Brien Livepic
VELIKI TRANSFER

BILIĆ KRADE IGRAČA ENGLESKOM VELIKANU Hrvatski stručnjak otkrio kojeg igrača silno želi dovesti ovo ljeto i pomoću njega napasti sam vrh Premiershipa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. travanj 2017. 18:33

Slaven Bilić definitivno neće po dobrome pamtiti ovu sezonu. Bivši hrvatski izbornik je četiri kola prije kraja na 14. mjestu, samo sedam bodova od mjesta koje vodi prema Drugoj ligi, a u sezonu je ušao s vrlo dobrim planovima o društvu iz gornje polovice.

U turbulentnoj sezoni Bilić je bio i na korak od smjene, ali nakon što mu je vodstvo West Hama pružilo podršku, hrvatski stručnjak itekako radi na pojačanjima s kojima bi sljedeće sezone uistinu napao gornju polovicu, pa čak i mjesto koje vodi u Europu.

Engleski mediji raspisali su se kako Bilić jednog od glavnih igrača za sljedeću sezonu vidi u Danielu Sturridgeu. Ovaj je 27-godišnji Englez u najboljim igračkim godinama, a da nije bilo ozljeda sigurno bi imao i mjesto u udarnoj postavi 'Gordog Albiona'. Nakon što je interes Bilića za napadačem Liverpoola izašao u javnost sve je potvrdio i sam Bilić.

"Kad je u formi i kad je naravno zdrav, bez ozljeda, onda je jednostavno nezaustavljiv. Da, Sturridge je definitivno igrač kojeg želimo. No, vidjet ćemo što će od svega biti i kakvi su Liverpoolovi planovi s njim", rekao je Bilić uz dodatak kako nije samo Sturridge na najužoj listi želja, no nije htio otkrivati ostala imena.

"Svi znate kako je u transferima, pogotovo onim velikim, puno faktora u igri. Možete imate najbolju volju i sve potrebne stvari, ali onda se u doslovno jednoj sekundi sve može izjaloviti."

Sturridge je ove sezone odigrao samo 16 utakmica u prvenstvu, zabio dva gola uzisto toliko asistencija. Imao je prvo problema s mišićem lista pa s kukom, a onda ga je uhvatila i bolest. Sve to spriječilo ga je da uhvati pravu formu pa u Kloppovoj momčadi već dugo zapravo ima status rezerve.

Linker
25. travanj 2024 05:59