Reuters / Max Rossi Livepic
ZA POVIJEST

DOŠAO JE TIHO I UŠAO U LEGENDU Mario Mandžukić pobijedio sve probleme, pomeo legende Juventusa i dobio najveće priznanje ove godine!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2017. 10:53

Novo veliko priznanje stiže iz Italije za Marija Mandžukića nakon netom završene sezone Serie A. Čitatelji portala BiancoNero.com, koji okuplja navijače Juventusa, izabrali su hrvatskog napadača za najkorisnijeg igrača Stare Dame u protekloj sezoni.

Mandžo je titulu MVP-a osvojio s uvjerljivih 44.9 % glasova, a iza njega su ostale veličine kao što su Gonzalo Higuain s 33 % i legendarni Gianluigi Buffon s 10.2% glasova navijača.

Uspjeh je tim veći ako se zna da ovo priznanje stiže od onih najnepristranijih, ali i činjenice da je Mandžukić na početku sezone bio u nezavidnoj poziciji. U napadu je imao strašnu konkurenciju, Higuaina koj je jednostavno morao igrati i Paula Dybalu, mladu argentinsku zvijezdu koji, sudeći po ovom izboru, sa 6 posto glasova nije impresionirao navijače.


Mandzukic Goal

Međutim, Mandžo je navijače kupio svojom požrtvovnošću u svakoj utakmici, ali i golovima i asistencijama, koji su uvelike ispisali jednu od najuspješniih sezona Juventusa u povijesti - Juventini već imaju dvostruku krunu i sada čekaju subotnje veliko finale Lige prvaka protiv Reala u Cardiffu.


MESSI is PISSED vs mandzukic!! Funny Vines

Linker
16. travanj 2024 16:42