Screenshot
OSVOJIO JE NAVIJAČE

LOVRE KALINIĆ ZA SPORTSKE OPISAO JEDAN OD NAJVEĆIH KIKSEVA U KARIJERI NAKON KOJEGA JE DOBIO OVACIJE 'Umalo mi je koljeno odletilo do siline udarca...'

LOVRE KALINIĆ Gentov junak dobio ovacije fanova nakon pogreške koja ih je stajala poraza
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 13. veljača 2017. 23:45

Nakon što je u prva četiri nastupa bio Gentov heroj, Lovre Kalinić je u subotnjem nastupu protiv Eupena zaslužio naslov tragičara utakmice. U 96. minuti istrčao je s gola pa potom ljevicom promašio cijelu loptu ostavivši suparničkom napadaču čist put do pogotka za pobjedu (1:0).

- Istrčao sam na nekih 20-ak metara od gola, lopta je imala neugodan “efe”, odbijala se od trave i tako me prevarila. Zamahnuo sam punom snagom, ali umjesto da nju pogodim, umalo mi je koljeno odletilo od siline.

Događa se i boljima

Veliki kiks Kaliniću očito nije oduzeo dobro raspoloženje.


Lovre Kalinic Epic Fail ● Gent vs Eupen 0-1...

- A što da sada radim? Loše raspoloženje neće pomoći ni meni ni suigračima, a nove utakmice već su pred vratima. Istrčao sam na tu loptu i opet ću istrčati, jer sam takav golman, a imam puno povjerenje u sebe i u svoje noge. To što mi se dogodilo, događa se i mnogo boljim ili iskusnijim golmanima nego što sam ja.

To nije sporno, Gentovi navijači nagradili su Kalinića nakon utakmice pravim ovacijama, jer oni dobro znaju koga imaju na vratima. U konačnici, do nesretne 96. minute ponovno je bio najbolji Gentov igrač na terenu. Skinuo je dva zicera i jednu tešku loptu iz rašlji nakon slobodnjaka.

Gent već u četvrtak protiv Tottenhama igra prvu utakmicu osmine finala Europke lige. Neupitno je da će igrači dati sve što mogu u toj utakmici, a već tri dana kasnije idu na noge Standardu u Liege. Tamo naime igraju iznimno važnu utakmicu u borbi za ulazak u Ligu za prvaka u kojoj ima mjesta za šest momčadi, a Gent je u ovom trenutku osmi, doduše samo bod od šestog mjesta.

- Do kraja ovog dijela prvenstva ostale su nam četiri utakmice, a sigurno je da ćemo s deset bodova biti unutra. Tu puno mudrovanja nema. A Tottenham? Znamo da nas čeka spektakl i vjerujemo da ćemo imati što reći na travnjaku - zaključio je Kalinić.

Za takvo što Gent će morati bitno podići razinu igre. U pet ovogodišnjih utakmica momčad je zabila samo četiri pogotka, a tek dva primljena najviše su plod sjajne forme Lovre Kalinića...

Linker
19. travanj 2024 23:40