Screenshot: Twitter
'GLEDAJ I UČI'

ODUŠEVLJENI TALIJANI ZBOG HRVATA NAPALI NAJSKUPLJEG IGRAČA SVIJETA I DOŠLI NA ORIGINALNU IDEJU 'Pa zašto je Mandžukić cijelu karijeru napadač?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. travanj 2017. 13:56

Mario Mandžukić ponovno je bio jedan od najvažnijih, a ako pitate većinu navijača Juventusa i najvažniji, igrač 'Stare dame' u velikom trijumfu nad Barcelonom i plasmanu u polufinale Lige prvaka.

Ugledni talijanski listovi kao što su Gazzetta Dello Sport i Corriere Dello Sport ističu kako su igrači Juventusa herojski odigrali, a kao individualnog heroja posebno ističu Mandžu.

"Kada vidimo kako igra obranu i koliko radi za momčad, ponekad se pitamo i zašto je cijelu karijeru bio napadač", stoji u tekstu.

Talijani pišu i kako se Mandžo doslovno bacao po cijelom terenu, što nikako nije zanemarivo jer su zbog njegovog žrtvovanja Pjanić, Khedira i Dybala imali odmornije noge i tako slobodnije i kreativnije razmišljanje.

Mandžukićevoj požrtvovnosti dive se i navijači koji su 'zatrpali' internet hvlaospjevima o hrvatskom napadaču. Jedan od navijača potrudio se i od Mandže naparavio Paula Pogbu pa poručio najskupljem igraču svijeta koji je to postao upravo odlaskom iz Juvea, kako bi puno toga mogao naučiti od Mandže.

"Paul, gledaj i uči. On radi ono što si ti trebao", stoji ispod slike na kojoj je Mandžo 'ilustriran' s Pogbinom prepoznatljivom frizurom.

"Mandžukić na lijevom krilu je pravi MVP ovog četvrtfinala", "Što Mandžo ne radi? Ovaj lik je posvuda!", "Kad Mandžo igra, onda je Busquets 'no good'", samo su neki od komentara navijača, a čak je i veliki Fabrizio Ravanelli talijanskim medijima otkrio da je 'Mandžo idol u njegovoj kući'...


MESSI is PISSED vs mandzukic!! Funny Vines

Linker
19. travanj 2024 21:30