Screenshot
KAKAV RUŽAN KRAJ

POGLEDAJTE SRAMOTNI OPROŠTAJ OD HRVATA KOJI JE ISPISAO JEDAN DIO POVIJESTI BIH NOGOMETA 'Zar sam nakon 30 golova zaslužio da mi psuju majku ustašku?'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. svibanj 2017. 15:48

Hrvatski nogometaš Ivan Lendrić u nedjelju je odigrao posljednju utakmicu za Željezničar, oprostio se od slavnog sarajevskog kluba kao najbolji strijelac Premijer Lige, ali rastanak će pamtiti po jako ružnim scenama.

Posljednje kolo donijelo je triler rasplet u susjedstvu - Željezničar je svladao Radnik na Grbavici s 2:1, ali i ostao bez naslova prvaka, jer je i Zrinjski pobijedio s 3:0 i odnio titulu s dva boda prednosti.

Bivši igrač Hajduka i Lokomotive zabio je prvi gol na utakmici i potvrdio naslov najboljeg strijelca Premier lige (19 golova), ali je umjesto pozdrava s tribina dobio zvižduke i uvrede. Negodovanje navijača bilo je upućeno cijeloj momčad koja je lošim rezultatima u posljednje vrijeme prokockala titulu, ali Lendrić to nije dobro podnio, uzvratio je uvredama, a potom i skinuo Željin dres pri odlasku u svlačionicu i bacio ga na travnjak.


Zeleznicar Lendric

Uslijedila je salva gnusnih uvreda s tribina i to od strane vlastitih navijača na Grbavici.

"Prije svega, ispričavam se svima za moj ispad, žao mi je zbog toga. Međutim, s druge strane, nisam zaslužio da me vrijeđaju nakon 50 utakmica i 30 golova. Nekolicina navijača me je uspjela isprovocirati jer su mi tijekom cijele utakmice psovali ustašku majku. Neka se zapitaju jesam li to zaslužio", izjavio je Lendrić za Klix.ba i na kraju se ipak zahvalio pravim navijačima:

"Odigrao sam posljednju utakmicu za Želju, ponosan sam na sebe i svoje suigrače. Hvala svima, posebno njima, zajedno smo napravili ove rezultate. Prvi sam strijelac, to bez svojih suigrača ne bih mogao ostvariti. Hvala i navijačima koji su nas bodrili tijekom cijele sezone pa i kad je bilo najteže", rekao je na oproštaju 25-godišnji napadač koji je u posljednjih desetak godina promijenio 10 klubova i dodao da 'će ime njegovog novog kluba biti poznato na vrijeme'.

Linker
18. travanj 2024 18:01