Screenshot: YouTube
GORKA JEZIKOVA JUHA

RUŽNE VIJESTI IZ ŠPANJOLSKE Trener izbacio hrvatskog miljenika iz ekipe! Najbolji je, ali je održao govor koji mu nisu oprostili!

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 15. siječanj 2017. 00:20

Sporting iz Gijona u nedjelju igra iznimno važnu utakmicu protiv Eibara, a Duje Čop kao daleko najbolji igrač momčadi i miljenik navijača neće biti u kadru. Razlog je verbalni sukob s - trenerom.

Znamo, dakle, da je Sporting u velikoj krizi, pretposljednji je na tablici, u zadnjih šest kola osvojio je samo tri boda, uz slabu igru i kronični nedostatak šansi, a kamoli golova. Duje Čop je u tom slabašnom Sportingu najbolji strijelac sa šest pogodaka, ali u zadnjim nastupima je i on 'utihnuo'.

Tražeći izlaz iz takve situacije trener Abelardo navodno je igračima očitao "jezikovu juhu", a hrvatski reprezentativac, tako barem ide priča, nije se složio s nekim dijelovima govora, nego je ponudio nešto drugačiju verziju 'istine' zbog koje je Sporting tu gdje je. I zato u nedjelju neće biti u momčadi...


Duje Čop - Best Goals - Magic Shoots by videosansebastian

Abelardo je trener, naravno da je njegova zadnja, a koliko će verbalni delikt koji je imao sa Čopom ostaviti traga na statusu prvog napadača momčadi saznat ćemo jako brzo...

Linker
18. travanj 2024 04:19