Mike Hewitt / Getty Images
BOLJE SKORO DA I NE MOŽE

SVI SE DIVE NEVJEROJATNOM MANDŽI! HRVAT ZALUDIO NAVIJAČE, SUIGRAČI MU SE KLANJAJU, A ŠEF OPET BRILJIRA Evo po čemu je njemu Hrvat tako poseban

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2017. 22:22

Mario Mandžukić ponovno je bio jedan od ključnih igrača u uvjerljivoj pobjedi Juventusa. 'Stara dama' s visokih je 4:0 svladala Genou koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, a Mandžo je zabio za 3:0, a upisala mu se i asistencija za četvrti gol Juvea kada je briljantno pogodio Bonucci.

Talijani ponovno slave Mandžu i ne prestaju mu se diviti kada je u pitanju odgovorna igra u obrani uz veliko srce. Nahvalio ga je i suigrač iz obrane Andrea Barzagli, koji je na pitanje talijanskih novinara može li izdvojiti pojedinca koji je bio najbolji na utakmici iz prve ispalio: 'Ponovno Mario Mandžukić'.

Hvalio je Mandžu i trener Max Allegri koji je napravio pravi potez kada je hrvatskog napadača prebacio na krilo u 4-2-3-1 formaciji.


SUPER GOAL MANDZUKIC

"Zapravo nisam napravio ništa revolucionarno jer Mario ima sve predispozicije za tu ulogu, ali htio bih nešto drugo naglasiti. Ljudi nepravedno često zanemaruju njegovu taktičku inteligenciju. On briljantno zna što raditi, kada i kako to raditi", rekao je trener Juventusa.

A koliko je Mandžo bitan za Juventus pokazuje i podatak da je 'stara dama' pobijedila svaki put kada je Mario zabio. Otkako je stigao u Juventus zabio je ukupno 21 gol u svim službenim natjecanjima, dakle ne računajući prijateljske, i Juve je u svim tim utakmicama na kraju pobijedio.

Na sve te pohvale odgovorio je i sam Mandžo koji je na svojim profilima društvenih mreža napisao.

"Pokušavam igrati za Juve s istom strašću kakvu naši navijači pokazuju kada nas podržavaju i upravo to čini ovakve trenutke toliko posebnim za mene", napisao je Mandžo ispod fotografije na kojo slavi ispred navijača.

Linker
19. travanj 2024 13:29