Alex Caparros/Getty Images
NEOPISIVO ZAJEDNIŠTVO

TRI HRVATA POKAZALA ŠTO JE ZAJEDNIŠTVO PRIJE I POSLIJE EL CLASICA Evo zašto je Rakitić čekao Modrića i Kovačića pred svlačionicom Reala

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. prosinac 2016. 10:48

Hrvatski reprezntativci Ivan Rakitić, Luka Modrić i Mateo Kovačić pozdravili su se u tunelu uoči izlaska na travnjak Camp Noa.

Posebno je bio srdačan susret Kovačića i Rakitića koji su zagrljeni stali u medu igračima dviju ekipa koji su tijekom minute šutnje odali poČast poginulim brazilskom nogometasima u Kolumbiji. Kovačić je prethodno bio otišao među Barcine igrače pronaći Rakitića i pozdraviti ga. Nakon utakmice je pored svlačionica pričekao Kovačića i Modrića i zamolio ih za dresove. Oni su ih istog trena svukli i predali mu ih.

Vjerojatno kao poklon nekom bliskom Rakitiću. Kratko su se zadržali u razgovoru, a onda su igrači Real Madrida krenuli na lijevo prema svojoj svlačionici, a Rakitić desno gdje su bili nogometaši Barcelone.

Španjolski reprezentativci Ramos, Vázquez, Busquets i Alba međusobno su pak ostali pričati na hodniku između dviju svlačionica.

Prilikom posljednjeg sučevog zvižduka Zidane se okrenuo te prvo zagrlio Kovačića koji mu je bio najbliži uz aut liniju.

Linker
19. travanj 2024 19:07