REUTERS
IGRAČ PREVAGE

USPOREDBA KOJA SVE GOVORI O IGRI 'GENERALA MODRIĆA' Hrvat je ponajboljeg igrača Atletica pomeo u najvažnijoj kategoriji!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 11. svibanj 2017. 10:46

Nije počelo obećavajuće, ali bila je to još jedna odlična utakmica Luke Modrića. Istina, Real je na početku imao problema, teško je branio napade Atletica preko desne strane, ali i stabilizirao se nakon pola sata u čemu je veliku ulogu odigrao baš Modrić.

Počeo je nešto lošije s nekoliko izgubljenih lopti, ukupno 13 u cijeloj utakmici, ali je i presjekao nekoliko ključnih dodavanja i u 90 minuta osvojio osam lopti, samo jednu manje od Isca, najboljeg u Realu u ovom segmentu.

Unatoč 13 izgubljenih lopti, Modrić je od 75 dodavanja imao čak 93 posto točnih u čemu su bolji od njega bili samo Kroos (96% od 75 dodavanja) i Varane (94% od 36 dodavanja). Modrić je tome dodao i dva udarca prema vratima i dva pretrpljena prekršaja.


Fantastic play by Luka Modric

Kod Atletico Madrida najzapaženiji u veznom redu bio je Koke, asistent za prvi pogodak, kreator nekoliko opasnih akcija, ali brzo se ugasio.


Gol anulado

Imao je i dva udarca prema vratima, ali i dvostruko manje dodavanja od Luke Modrića, ukupno 37 od kojih je 26 bilo točnih. I takav, Koke je bio među najboljima kod Atletica (Gabi je imao 75% posto točnih dodavanja), ali nedovoljno da bi parirao Modriću i društvu iz veznog reda Reala, koji ima velike zasluge što utakmica nije još jednom ušla u neizvjesne vode.

---------------------------------------------------------------------

USPOREDBA: MODRIĆ vs KOKE

0 golovi 0

2 udarci 2

1/2 napravljeni i pretrpljeni prekršaji 4/1

70/6 točna i netočna dodavanja 26/11

8/13 osvojene i izgubljene lopte 6/11

Linker
25. travanj 2024 06:40