Screenshot
SVE SE MIJENJA

VIDEO: HRVAT ODUŠEVIO - 'OVO JE VELIKI TRENUTAK NJEGOVE KARIJERE' 'Fantastičan nastup! Zabio je gol koji je zaštitni znak kluba, trener sada mora...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. kolovoz 2017. 11:40

Serie A ponovo u znaku Hrvata. Subotu su obilježili Ivan Perišić i Mario Mandžukić, nedjelju strijelci Milan Badelj i Marko Rog, pa i Nikola Kalinić koji je upisao premijerni nastup za Milan u pobjedi Rossonera protiv Cagliarija 2:1. Badelj je postigao, pokazalo se, utješni pogodak u porazu Fiorentine od Sampdorije (1:2), dok je Marko Rog zaključio preokret Napolija protiv Atalante (3:1).

Pečat pobjedi Napolija Marko Rog je dao u 87. minuti kada je sjajno ispratio i preciznim udarcem iz blizine pogodio za 3:1, te zahvaljujući nesebičnoj asistenciji Mertensa postigao svoj prvijenac u Serie A.


Marko Rog Goal HD - Napoli 3-1 Atalanta Bergamo...

Ne treba posebno napominjati da je Rog dobio pohvale medija i navijača, a neki su ga već uvrstili u početnu postavu Napolija, iako je do sada tek dvaput startao u prvih 11.

"Marko Rog odradio je fantastičan nastup u nedjelju, nakon što je ušao kao zamjena pred kraj utakmice s Atalantom te zabio svoj prvi gol u dresu Napolija. Pogodak su mu briljantno pripremili njegovi suigrači. Bila je to odlična kontra, zaštitni znak Napolija, još bolji završetak Roga te veliki trenutak u njegovoj karijeri. Nakon što nije uspio zabiti u svojoj prvoj sezoni u Italiji, Rog se napokon upisao u strijelce, ali i najavio da bi ubuduće mogao dobivati puno više pozornosti trenera", stoji u jednom komentaru uz zaključak:

"Neće biti iznenađenje ako mu Maurizio Sarri ubuduće pokloni više minuta na travnjaku, pa i mjesto u prvih 11. Dosad je samo dvaput startao u početnoj postavi, ali ako nastavi s nastupima kao u Atalanti, Hrvat će jednostavno prisiliti trenera da donese neke jako teške odluke i promijeni početnu postavu".

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 13:10