CROPIX
KAKO SU IGRALI

VIDEO: LUDI HRVATSKI VIKEND PROŠAO 'ISPOD RADARA' Vatreni zablistao, bivši dinamovac zabio hat-trick, hrvatski trener je hit, veliki preokret legende!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. rujan 2017. 11:33

Nogometaši Standard Liegea pobijedili su Lokeren 2:1 u susretu osmog kola belgijskog prvenstva, a prvi pogodak za pobjednički sastav zabio je Duje Čop.

Gosti su poveli u posljednjim trenucima prvog dijela golom Aminea Benchaima. Možda i ključni trenutak utakmice dogodio se u 47. minuti kada je Lokeren ostao s igračem manje nakon što je isključen Stefano Marzo. Pet minuta kasnije hrvatski napadač je izjednačio svojim prvim golom u dresu Standarda. U 90. minuti pocrvenio je i domaći veznjak Carlinhos, a tri minute kasnije Standard je stigao do pobjede golom Josea Mpokua.


Duje Cop Goal HD - Standard Liege 1 - 1 Lokeren...

Čop je odradio svih 90 minuta, baš kao i Jakov Filipović u suparničkim redovima.

Gent je kod kuće izgubio od Zulte Waregema 0-1 i našao se u opasnoj zoni. Pobjednika je odlučio pogodak Ivana Šaponjića u trećoj minuti.

Lovre Kalinić je branio za domaći sastav, dok je Franko Andrijašević igrao do 56. minute.

Ivanu Leki sjajno ide na klupi belgijskog Club Bruggea. Njegova je momčad golom Limbombea u 88. minuti na gostovanju pobijedila (1:2) drugoplasirani Charleroi i sad je na vrhu s četiri boda više od prvog pratitelja.

Marin Leovac odigrao je svih 90 minuta za PAOK u pobjedi 1:0 nad PAS Gianninom, a Romeo Jozak na klupi Legiji doživio je prvi poraz. Prvak Jagellonia, za koju je 90 minuta igrao Ivan Runje, slavila je na svom terenu 1:0.

I Igor Tudor, kao i Leko, odlično gura u Turskoj. Galatasaray je gubio kod Bursaspora 0:1, preokrenuo na 2:1 i zadržao na vrhu tri boda prednosti.

Hat-trick Josipa Brezovca!

Veliku je večer imao bivši igrač Dinama i Rijeke Josip Brezovec u Tiraspolu, bila je to prava golijada, derbi moldavskog prvenstva između Šerifa i Dacije završio je vaterpolskim rezultatom 6:3. Josip Brezovec, pak, bio je najistaknutiji pojedinac susreta, predstavu je završio - hat trickom.

Šerif je vodio 2:0 i 3:1, a prva je tri gola zabio Jairo. Onda je na scenu izišao Brezovec, prvo u 28. minuti, a potom u 67. i 74., okrunio odličnu partiju. Šerif nakon 11 kola ima 29 bodova, drugi Milsami ima 24 a Dacia 22. efif je već zabio 34 pogotka, više od tri po susretu, a Brezovec je drugi strijelac kluba i lige s pet golova.

Prva pobjeda Zorana Mamića

Zoran Mamić, na klupi Al Aina, stigao je do prve pobjede u novom prvenstvu Ujedinjih Arapskih Emirata.

Njegov Al Ain je na gostovanju kod Hatte slavio 3:0. Dva pogotka postigao je Šveđanin Markus Berg, strijelac je bio i Brazilac Douglas. Nakon dva kola Mamićev Al Ain ima četiri boda. U prvom je kolu remizirao s Al Waslom.

Linker
25. travanj 2024 22:52