dailymotion
APSOLUTNI JUNAK

VIDEO: MA NEMA GA NITKO! EVO ZAŠTO SE SUBAŠIĆU KLANJAJU U KNEŽEVINI Hrvat sjajnim bravurama stao na kraj milijunašima iz Manchestera

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2017. 00:04

Danijel Subašić bio je jedan od najzaslužnijih za spektakularno izbacivanje Manchester Cityja iz Lige prvaka. Stigla je engleska momčad u kneževinu s 5:3 iz prve utakmice, no slavio je Monaco 3:1 u uzvratu i tako se plasirao u četvrtfinale.

Nakon prvog poluvremena u kojem je Monaco dominirao, City se probudio u nastavku i prijetio iz minute u minutu. Posebno su opasni bili u razdoblju od 60. do 70. minute, no tada je briljirao i hrvatski reprezentativac.

Prvo je u 65. minuti fantastično obranio nogom kada je Sergio Agüero išao na njega 'jedan na jedan', da bi Argentincu odlično 'ušao u korak' samo četiri minute kasnije i tako ponovno otklonio opasnost.


Danijel Subašić Fantastic 1 On 1 Save vs Sergio...

Odlično je Suba reagirao i u 71. kada je snažno pucao Sterling, no na njegovu nesreću loptu je odbio praktički u noge Saneu koji je tada smanjio na 2:1. Srećom po Monaco Bakayoko je zabio u 77. minuti za prolazak u četvrtfinale. Spomenimo i kako je to prvi put za Pepa Guardiolu da ispada u ovoj fazi Lige prvaka.

Linker
19. travanj 2024 22:04